Despre noi

Suntem o echipa care se ocupa de mai bine de 25 de ani cu prelucrarea geamului plat, cu toate activitatiile adiacente acestei indeletniciri. Prelucrarea diversificata a geamului, comertul cu geamul pe piata indigena dar mai ales pe piata externa este o activitate constanta.

Cunoscand tendintele si schimbarile pietei, reusim sa adaptam in mod continuu atat propria activitate, cat si cea a colaboratorilor nostri, astfel incat obtinem rezultate pozitive, predictibile indiferent de fluctuatiile aparute vremelnic. In aceasta activitate ne bazam mult pe partenerii externi, de care ne leaga relatii create si incercate in timp.

O latura importanta a activitatii noastre o constituie consultanta de specialitate pentru realizarea diferitelor proiecte care implica sticla prelucrata indiferent de complexitatea ceruta. In acest sens ne-am realiat si am fost,  si suntem parteneri in realizarea multor proiecte in UE, realizarea acestora si aportul nostru a facut ca, colectivul nostru sa poata raspunda la diversele provocari si exigentele impuse de parteneri.

Suntem reprezentantii unor firme de renume,  producatori de utilaje de inalta tehnicitate, care incorporeaza toate operatiunile cerute de prelucrarea sticlei cu diferitele grade de complexitate. In actiunile noastre respectam cuvantul dat, oferim confidentialitate si seriozitate, cea ce cerem si partenerilor nostri.

Credem cu profesionalism ca putem sa imbunatatim continuu performantele noastre si ca putem sa oferim colaboratorilor si clientilor solutiile optime in rezolvarea cerintelor si proiectelor. Intotdeauna incercam sa construim orice proiect in corelatie cu standardele si nazuintele partenerilor nostri.

Obiectivul nostru este de a ajuta clientii si colaboratorii de a adauga un plus de valoare sticlei, prin prelucrarea ei si obtinerea profitului scontat. Suntem un partener pe termen lung al clientilor nostri, oferim solutii adecvate si profesionale complete adaptate necesitatilor lor.

Indeplinirea necesitatii clientilor este prioritatea noastra principala pe care incercam sa o rezolvam transparent si flexibil. Luarea in considerare si adaptarea colaborarii, in functie de feedback-ul primit de la clienti duce la rezolvarea pragmatica a cererilor.